ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА НА АКАДЕМСКАТА СЛИКАРКА СОЊА СПИРОСКА ОСТОЈИЌ

Во Народната библиотека на РС во Бања Лука на 15 јуни е отворена изложба  на цртежи од академската сликарка Соња Спироска-Остојиќ, член на Здружението на Македонците во Бања Лука, под […]

Прочитајте чланак →

ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА АКАДЕМСКЕ СЛИКАРКЕ СОЊЕ СПИРОСКЕ ОСТОЈИЋ

У Народној библиотеци РС у Бањој Луци недавно је отворена изложба  цртежа академске сликарке Соње Спироске – Остојић, чланице Удружења Македонаца Бање Луке, под називом „ПОКРЕТ“. Историчар умјетности Синиша Видаковић, […]

Прочитајте чланак →